Köpguide: Fleshlight

Fleshlight är en sexleksak i form av en lösvagina, speciellt utformad för män. Produkten kan sägas vara ultimat för onani oavsett om du har en partner eller är singel. Materialet i fleshlights är framtaget för att kännas som att man har sex på riktigt, det vill säga så kropps- och hudnära som möjligt.

Lösvaginan eller onaneraren, som den också kan kallas för, finns i olika varianter men många av dem är designade för att efterlikna kända porrmodeller. En del av dem inkluderar till och med porrstjärnans autograf.

Hur fungerar en fleshlight?

Hur använder man då en fleshlight och hur fungerar den? Fleshlights används av män för att onanera. På flera modeller går det att justera hur tajt det ska kännas, liksom trycket och dess intensitet. En del kan uppleva att det även känns som att bli avsugen.

Alla har olika preferenser och önskemål vad gäller onani, så hur ska du då veta att du väljer en fleshlight som passar dig? Först och främst bör du bestämma dig för var någonstans du vill tränga in, d.v.s. i vaginan eller anus samt vad det är för känsla du vill uppnå. En viktig aspekt är också hur stor din penis är eftersom ett för stort eller tajt ”hål” inte ger maximal njutning.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *